Γιάννης Γαλακτόπουλος: Με Όραμα για την Αναβάθμιση της Εστίασης και της Επιχειρηματικότητας
Ο Γιάννης Γαλακτόπουλος είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας και δημιουργός στον χώρο της εστίασης με εξειδικευμένες σπουδές στο βιομηχανικό σχέδιο από το College of Dupage στο Ιλινόις και στο Marketing Management από το Deree College.
Από το 1992 μέχρι σήμερα, συνδυάζει το πάθος του για τη μαγειρική με τις αρχές του σύγχρονου επιχειρείν, συνεισφέροντας ενεργά στην ανάπτυξη του κλάδου και προωθώντας την ελληνική γαστρονομία με καινοτόμες ιδέες και υψηλές προδιαγραφές.
Επιτυχίες και Συνεχής Ανάπτυξη στην Εστίαση
Από την αρχή της επαγγελματικής του πορείας, ο Γιάννης δραστηριοποιείται σε κορυφαία εστιατόρια και καφέ, συμβάλλοντας στην άνθηση της εστίασης σε κομβικά σημεία της Αττικής.
Οι συμμετοχές του σε χώρους όπως τα ΟΑΚΑ Κυλικεία, Easy Busy, Amfitheatro και Arabbar έχουν αφήσει το στίγμα τους.
Ως ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Ψαρού» (Λαύριο και Γλυφάδα), «Πιπεριά» και «Parlo» (Ν. Ψυχικό), έχει καταφέρει να αναδείξει την υψηλή ποιότητα και τη φινέτσα στη γεύση, δημιουργώντας σημεία αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού και της ζεστής φιλοξενίας.
Δέσμευση για Καινοτομία και Υποστήριξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας
Με στέρεη βάση τις γνώσεις του στο βιομηχανικό σχέδιο και το marketing, ο Γιάννης Γαλακτόπουλος κατανοεί τις εξελισσόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των πελατών.
Επιδιώκει τον εκσυγχρονισμό του κλάδου και τη στήριξη των επιχειρήσεων της Αττικής μέσω του Επιμελητηρίου, με γνώμονα την προσέλκυση νέων ταλέντων και τη διατήρηση υψηλών προτύπων στη λειτουργία των επιχειρήσεων.
Με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας», υπό την ηγεσία του Γιάννη Χατζηθεοδόσιου, δεσμεύεται να στηρίξει τους επαγγελματίες της εστίασης και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προωθώντας τη συνεργασία, την καινοτομία και την ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας.